Vandaag nog even een last-minute receptje.
Dit keer voor een zalm met spinazie en aardappelpuree
Wat heb je nodig?
1 blikje zalm 1,20 cent
1 pak diepvriesspinazie 0,55 cent
1 kilo aardappels 1,30
of 1 pak aardappelpuree 1,70
1/2 blikje zalm 60 cent
half pak spinazie 28 cent
en een zakje aardappelpuree 21 cent
of 250 gram aardappels en een klein beetje boter of olie. 33 cent
totaal: 1,09 euro - 1,21
De zalm opwarmen kan in de magnetron of eventueel in de pan bij de spinazie.
Spinazie ontdooien /opwarmen in de pan
Aan het zakje aardappelpuree koken water toevoegen of aardappels koken en fijnstampen met een beetje boter of olie en kruiden naar eigen smaak.
Zoal je ziet weer een lekker goedkoop eenpersoonsrecept. De overgebleven zalm is heerlijk op brood als je deze los roert met een klein beetje mayonaise
Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten